Radio Ilirida Hallgassa élőben

Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora 19.00 vetem ne program startues ku kesaj radio ja dhane besimin nje numer i madhe i miqesh,ndegjues dhe bashkatdhetare ane e mbane botes.Radio Zeri i Ilirides do te jete nje Radio e cila nuk do te kete cenzure , do te kete risi dhe programe per te gjitha moshat,nuk eshte me rendesi kush na ndegjon, i ri apo plak,per te gjithe do te kete diqka nga pak. Radio Ilirida egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Változatos zene formátumban sugárzott


Radio Ilirida
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Hits / Hírek formátumban sugárzott

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Popzene / Rock formátumban sugárzott

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të Radio Rinia 98.4 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits formátumban sugárzott

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave Radio Prishtina 89.8 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK
Te hallgattál