Radio en vivo - Estaciones de radio - Kosovo - Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Escuchar en vivo

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
 • Kosovo

 • Noticias

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem Syla, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramë Buja, Fatmir Limaj, Salih Veseli, Naim Maloku e të tjerë.Radio Kosova e Lirë 94.2 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Noticias


Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
5/5 basado en 1 Votos

Estaciones similares

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM
 • Kosovo

 • Noticias

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në92.1 Capital FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Noticias

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri
 • Kosovo

 • Hablar/ Noticias

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim.Radio Vicianum Vushtrri es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar/ Noticias

Radio Vizioni Radio Vizioni
 • Kosovo

 • Pop

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe neRadio Vizioni es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Pop

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM
 • Kosovo

 • Pop/ Rock

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu.Radio Peja 93 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Pop/ Rock

Studio Rejan Studio Rejan
 • Kosovo

 • Hablar/ Musica Islámica

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme ..Studio Rejan es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar/ Musica Islámica

Available on Google Play

FACEBOOK