Rádio ao vivoEstações de radioKosovo▷Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Ouvir em directo

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem Syla, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramë Buja, Fatmir Limaj, Salih Veseli, Naim Maloku e të tjerë. Radio Kosova e Lirë 94.2 FM é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Notícias


Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
5/5 baseado em 1 Votos

Estações similares

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Hits / Dance

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Talk / Música islâmica

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Variedades

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Top 40 / Música local / Hits

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Kosovo, transmitida no formato Variedades

Available on Google Play

FACEBOOK