Radio Klea الاستماع العيش

Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe argetim per te gjitha moshat, ne frekuencen 93.9Mhz. Radio Klea هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق موسيقى محلية

4.5/5 بناء على 4 أصوات

محطات مماثلة

Radio 7 Albania Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një Radio 7 Albania هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق افضل 40

LS Radio LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata LS Radio هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق ضرب

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق موسيقى شائعة

Quran in Albanian Quran in Albanian

This radio station broadcasts the meaning of the Koran in Albanian. The station is owned by the Electronic Da wah Quran in Albanian هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / موسيقى إسلامية

Radio 1 Radio 1

Radio 1 (93.2 FM) is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing education and religious format. Radio 1 هي محطة إذاعية تبث في ألبانيا, تبث بتنسيق أخبار

Available on Google Play

FACEBOOK