Radio Klea Слушай на живо

Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe argetim per te gjitha moshat, ne frekuencen 93.9Mhz. Radio Klea е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Местна музика

4.5/5 въз основа на 4 Гласа

Подобни станции

Radio Zeri Radio Zeri

Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për Radio Zeri е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radio е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Easy listening

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radio е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Хитове / Новини

City FM City FM

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden Music, Canzone Italiana, City FM е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Хитове / Спорт

Loti Vu Radio Loti Vu Radio

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore të Radio Loti Vu. Ky Loti Vu Radio е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика

Available on Google Play

FACEBOOK