Radio Ilirida ライブストリーム

Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora 19.00 vetem ne program startues ku kesaj radio ja dhane besimin nje numer i madhe i miqesh,ndegjues dhe bashkatdhetare ane e mbane botes.Radio Zeri i Ilirides do te jete nje Radio e cila nuk do te kete cenzure , do te kete risi dhe programe per te gjitha moshat,nuk eshte me rendesi kush na ndegjon, i ri apo plak,per te gjithe do te kete diqka nga pak. Radio Iliridaは コソボの放送ラジオ局です、バラエティー音楽形式で放送


Radio Ilirida
0/5 票に基づく 0

同様の駅

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Goldは コソボの放送ラジオ局です、オールディーズ形式で放送

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FMは コソボの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック / ロック形式で放送

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Mariaは コソボの放送ラジオ局です、クリスチャンミュージック形式で放送

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hitsは コソボの放送ラジオ局です、オールディーズ / ヒット曲 / 70年代 / 80年代 / 90年代形式で放送

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafeは コソボの放送ラジオ局です、ヒット曲形式で放送

Available on Google Play

FACEBOOK
あなたが聞いた