Radio Ilirida Live hören

Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora 19.00 vetem ne program startues ku kesaj radio ja dhane besimin nje numer i madhe i miqesh,ndegjues dhe bashkatdhetare ane e mbane botes.Radio Zeri i Ilirides do te jete nje Radio e cila nuk do te kete cenzure , do te kete risi dhe programe per te gjitha moshat,nuk eshte me rendesi kush na ndegjon, i ri apo plak,per te gjithe do te kete diqka nga pak. Radio Ilirida ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Varieté-Musik


Radio Ilirida
0/5 basiert auf 0 Stimmen

Ähnliche Stationen

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Hits

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Christliche Musik

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Varieté-Musik

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Dance

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Lokale Musik

Available on Google Play

FACEBOOK
Du hast zugehört