Radio Alba Klinë 인라이브 듣기

Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet www.radioalba.eu. Radio Alba ju ofron program 24 orësh dhe mbulon 90% të rajonit perëndimor të Kosovës (Klinë, Pejë, Istog, Gjakovë, Deqan, Prizren). Radio Alba ka dëgjueshmeri që përfshine një territor me rreth 200 mijë dëgjues. Mediumi ynë i shërben komunitetit vendas dhe më gjerë, duke sjellur informacione për komunën dhe vendin tonë, çfarë ndodh gjatë ditës e mbi të gjitha sesi funksionon demokracia lokale. Radio Alba Klinë는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 얼터너티브 록 형식으로 방송


Radio Alba Klinë
0/5 에 따라 0 투표

유사한 역

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është Radio SHARRI - Dragash는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave Radio Prishtina 89.8 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 댄스 음악 형식으로 방송

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 복고풍 음악 / 히트 곡 / 70년대 / 80년대 / 90년대 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK