Radio Plus 102.2 FM 인라이브 듣기

Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 vjeç. Radio Plus ofron format modern të transmetimit dhe identifikohet me muzikën më të re, hitet më të mira aktuale dhe muzikën më të zgjedhur të të gjitha kohërave. Emisionet që transmetohen në Radio Plus janë emisione me karakter argëtues dhe informativ. Radio Plus 102.2 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 히트 곡 / 댄스 음악 형식으로 방송


Radio Plus 102.2 FM
0/5 에 따라 0 투표

유사한 역

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 종류 형식으로 방송

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 / 팝 음악 형식으로 방송

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 록 음악 / 하드 록 형식으로 방송

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se Radio Zeri Mitrovices는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK