Радио 5 Чоки 인라이브 듣기

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола. Радио 5 Чоки는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 / 록 음악 형식으로 방송


Радио 5 Чоки
4.6/5 에 따라 5 투표

유사한 역

Радио Холидеј Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од Радио Холидеј는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Folk Radio 106.5 FM Folk Radio 106.5 FM

Folk Radio began work on 31st December, 1993 and is one of the first private radio stations in Skopje. Folk Radio 106.5 FM는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 월드 뮤직 / 팝 음악 형식으로 방송

Радио 5 Чоки Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе Радио 5 Чоки는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 / 록 음악 형식으로 방송

Радио Бубамара Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој Радио Бубамара는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 톱 40 / 팝 음악 형식으로 방송

Kanal 103 Kanal 103

Music Radio - Kanal 103 is the only alternative (non-commercial) radio station in Macedonia which have achieved a cult Kanal 103는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK