Радио 5 Чоки الاستماع العيش

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола. Радио 5 Чоки هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق موسيقى شائعة / موسيقى الروك


Радио 5 Чоки
4.6/5 بناء على 5 أصوات

محطات مماثلة

Super radio Super radio

Super Radio za super slusateli Super radio هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Folk Radio 106.5 FM Folk Radio 106.5 FM

Folk Radio began work on 31st December, 1993 and is one of the first private radio stations in Skopje. Folk Radio 106.5 FM هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق عالم الموسيقى / موسيقى شائعة

Радио Бубамара Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој Радио Бубамара هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق افضل 40 / موسيقى شائعة

Estrada radio Estrada radio

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна Во Estrada radio هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق موسيقى شائعة

Antenna 5 Radio Antenna 5 Radio

Antenna 5 Бр.1 хит радио станица, 95.5 FM Скопје, Македонија. Antenna 5 Radio هي محطة إذاعية تبث في مقدونيا, تبث بتنسيق بالاد / موسيقى الرقص

Available on Google Play

FACEBOOK