Radio in direttaStazioni radioMacedonia▷Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки Ascolta radio

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола. Радио 5 Чоки è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Musica pop / Rock


Радио 5 Чоки
4.6/5 basato su 5 voti

Stazioni simili

Antenna 5 Radio Antenna 5 Radio

Antenna 5 Бр.1 хит радио станица, 95.5 FM Скопје, Македонија. Antenna 5 Radio è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Ballata / Musica dance

Kanal 103 Kanal 103

Music Radio - Kanal 103 is the only alternative (non-commercial) radio station in Macedonia which have achieved a cult Kanal 103 è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Musica pop

Radio Star Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема Radio Star è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Musica pop / Hits / Rock

Biser Radio Biser Radio

Biser Radio Reykjavik Island emituje program uživo preko interneta od 2017. godine i uvek radi na unapređenju Biser Radio è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Musica pop

Super radio Super radio

Super Radio za super slusateli Super radio è una stazione radio in Macedonia, trasmessa in formato Musica locale

Available on Google Play

FACEBOOK