Radio en vivoEstaciones de radioMacedonia▷Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки Escuchar en vivo

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола. Радио 5 Чоки es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Pop / Rock


Радио 5 Чоки
4.6/5 basado en 5 Votos

Estaciones similares

Sky Radio 102.5 FM Sky Radio 102.5 FM

Sky radio e edinstvenoto gradsko radio, koe sto uste od 1996 godina si ja zadade zadacata da bide prviot promotor na Sky Radio 102.5 FM es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Pop

Antenna 5 Radio Antenna 5 Radio

Antenna 5 Бр.1 хит радио станица, 95.5 FM Скопје, Македонија. Antenna 5 Radio es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Balada / Música dance

Biser Radio Biser Radio

Biser Radio Reykjavik Island emituje program uživo preko interneta od 2017. godine i uvek radi na unapređenju Biser Radio es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Pop

Радио Холидеј Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од Радио Холидеј es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Pop

Радио Роса 98,1 fm Радио Роса 98,1 fm

Радио роса е единствено радио по својот формат кое повеќе од 25 години непречено емитува 100% македонска народна музика Радио Роса 98,1 fm es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Musica local / Mundo

Available on Google Play

FACEBOOK