NettiradioRadioasematKosovo▷92.1 Capital FM

92.1 Capital FM Kuuntele live

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në Republikën e Kosovës duke transmetuar nga pika e maleve në Berishë, dhe e vendosur me studio në Fushë Kosovë. 92.1 Capital FM, Kosovo, lähetetty muodossa Uutiset

0/5 perustuu 0 äänestä

Samanlaiset asemat

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM, Kosovo, lähetetty muodossa Uutiset

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM, Kosovo, lähetetty muodossa Hits / Tanssimusiikki

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria, Kosovo, lähetetty muodossa Hengellinen musiikki

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold, Kosovo, lähetetty muodossa Oldies

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri, Kosovo, lähetetty muodossa Talk Radio / Uutiset

Available on Google Play

FACEBOOK