Radio Vizioni Canlı dinle

Radio Vizioni

Radio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Vizioni, është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora . Radio Vizioni, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik


Radio Vizioni
0/5 0 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Alternatif

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Rock / Hard Rock

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Hits

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia Glam Radio, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Hits / Dans müziği

Available on Google Play

FACEBOOK