Canlı RadyoRadyo istasyonlarıKosova▷Radio Club FM Kosove

Radio Club FM Kosove Canlı dinle

Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një stacion radiofonik i bazuar ne Tiranë, me format muzikor dhe programativ. Kjo radio promovon muzikantet profesioniste dhe nuk transmeton vetëm muzike komerciale. Radio Club FM Kosove, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Dans müziği

0/5 0 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Çeşitli müzik

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Hits

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Haberler

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold, Kosova formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Oldies

Available on Google Play

FACEBOOK