0/5 на основе 0 голосов

Похожие Станции

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп

Radio Lindja Radio Lindja

Radio lindja është një stacion në internet me bazë në internet radio që transmeton hitet holandez dhe muzikë valle. Radio Lindja радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Танцевальная

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Христианская музыка

Radio Tirana Klasik Radio Tirana Klasik

Radio Tirana Klasik 101.2 FM nisi transmetimet me 18 Maj 2017, e para dhe e vetmja e llojit te saj, ne historine e Radio Tirana Klasik радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Классика

Radio 1 Radio 1

Radio 1 (93.2 FM) is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing education and religious format. Radio 1 радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Новости

Available on Google Play

FACEBOOK
Вы слушали