Live RadioRadio StationsAlbania ▷ Quran in Albanian

Quran in Albanian Listen live

Quran in Albanian

This radio station broadcasts the meaning of the Koran in Albanian. The station is owned by the Electronic Da`wah Committee (EDC) in Kuwait. Quran in Albanian is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Talk / Islamic Music


Quran in Albanian
0/5 based on 0 Votes

Listen to Quran in Albanian on Pea.fm App

Similar Stations

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Local Music / World

Radio Tirana 1 Radio Tirana 1

Public Radio, Information, Music,Talk, Show, Culture. Radio Tirana (99.5 FM) is a broadcast public radio station in Radio Tirana 1 is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Local Music

Radio Pulla Radio Pulla

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast program that links Radio Pulla is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Talk

Radio Hasi Thate Radio Hasi Thate

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në Radio Hasi Thate is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Local Music

Radio Tirana Klasik Radio Tirana Klasik

Radio Tirana Klasik 101.2 FM nisi transmetimet me 18 Maj 2017, e para dhe e vetmja e llojit te saj, ne historine e Radio Tirana Klasik is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Classical

Available on Google Play

FACEBOOK
You listened