Radio Dielli Ouvir em directo

Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë Radio Dielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë kudo që janë. Radio Dielli é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música pop


Radio Dielli
0/5 baseado em 0 Votos

Estações similares

Radio Klea Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe Radio Klea é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música local

Divan Radio Divan Radio

Divan Radio is one of the best online stations in Tirana, Albania. Founded in 2008, Divan streams world music, pop, Divan Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato House / Top 40 / Electro / Música pop

Radio Hasi Thate Radio Hasi Thate

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në Radio Hasi Thate é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música local

Radio Travel Radio Travel

Radio Travel FM 104.6 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing adult contemporary and travel music. Radio Travel é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Hits

Radio Shipkovica Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në Radio Shipkovica é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música pop / Notícias

Available on Google Play

FACEBOOK
Você ouviu