Radio Gora 106.3 FM Слушай на живо

Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Dragašu. Sa radom je počeo 31. 11. 2006. godine. Emituje program na 106.3 MHz FM. Od 2007. godine emituje program i na internetu. Radio Gora 106.3 FM е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Местна музика / Поп музика


Radio Gora 106.3 FM
0/5 въз основа на 0 Гласа

Подобни станции

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Ток-радио / Хитове / Новини

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Хитове / Денс музика

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Топ 40 / Местна музика / Хитове

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Поп музика

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Ток-радио / Ислямска музика

Available on Google Play

FACEBOOK