Radio Gjakova Hallgassa élőben

Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues. Radio Gjakova egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott


Radio Gjakova
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió formátumban sugárzott

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Radio Emigranti egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott

Tirana Jazz Radio Tirana Jazz Radio

Tirana had very little if no connection at all with the jazz music – until after 1990s - when the sounds of this Tirana Jazz Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Dzsessz formátumban sugárzott

Radio Tirana 1 Radio Tirana 1

Public Radio, Information, Music,Talk, Show, Culture. Radio Tirana (99.5 FM) is a broadcast public radio station in Radio Tirana 1 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK