Radio Liria Hallgassa élőben

Radio Liria

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe emisione per mergaten, kulturen, traditen, artin, letersine dhe historine kombetare. Radio Liria egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott


Radio Liria
Radio Liria
1.8/5 alapján 29 szavazat

Hasonló állomások

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Radio Klea Radio Klea

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit. Radio Klea egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Udhëzimi Radio Udhëzimi

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio ju prezantoj: Radio Udhëzimi egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Iszlám zene formátumban sugárzott

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott

Radio Koha Radio Koha

Radio Koha is an internet radio station from Tirana, Albania providing Top 40-Pop music. Radio Koha egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 / Popzene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK
Te hallgattál