NettiradioRadioasematAlbania▷Radio Gjakova

Radio Gjakova Kuuntele live

Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues. Radio Gjakova, Albania, lähetetty muodossa Uutiset


Radio Gjakova
0/5 perustuu 0 äänestä

Samanlaiset asemat

Radio 7 Albania Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një Radio 7 Albania, Albania, lähetetty muodossa Top 40

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti, Albania, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania, Albania, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia / Maailmanmusiikki

Test21 Test21

Test21, Albania, lähetetty muodossa Uutiset

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music format. Radio Tirana 3, Albania, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia

Available on Google Play

FACEBOOK