Radio Gjakova Escuchar en vivo

Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues. Radio Gjakova es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Noticias


Radio Gjakova
0/5 basado en 0 Votos

Estaciones similares

Radio Ngjallja Radio Ngjallja

Its an orthodox radio station in Albania. Radio Ngjallja es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Góspel

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2 es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Pop

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local / Mundo

Radio Hasi Thate Radio Hasi Thate

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në Radio Hasi Thate es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local

Available on Google Play

FACEBOOK