RadioZëri Lyt Live

RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i transmeton live. Aspekti Medial në Kosovë është me shume I ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat I mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë për komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me atë financiar dhe krijuan Radio Zërin. RadioZëri er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Lokal musik

0/5 baseret på 0 stemmer

Lignende stationer

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Hits / Nyheder

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Variety

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Variety

Available on Google Play

FACEBOOK