RadioZëri الاستماع العيش

RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i transmeton live. Aspekti Medial në Kosovë është me shume I ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat I mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë për komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me atë financiar dhe krijuan Radio Zërin. RadioZëri هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / موسيقى محلية

0/5 بناء على 0 أصوات

محطات مماثلة

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى متنوعة

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى الرقص

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق ضرب

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / موسيقى محلية

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / موسيقى إسلامية

Available on Google Play

FACEBOOK