Live RadioRadio StationsAlbania▷Radio DJ 96.1 FM

Radio DJ 96.1 FM Listen live

Radio DJ 96.1 FM

Formerly known as Radio Dee Jay. Radio DJ 96,1 is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing DJ Mix Dance music Radio DJ 96.1 FM is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Dance


Radio DJ 96.1 FM
0/5 based on 0 Votes

Listen online to Radio DJ 96.1 FM on Pea.fm App

Similar Stations

City Radio Albania City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë City Radio Albania is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Top 40 / Electro

Radio Travel Radio Travel

Radio Travel FM 104.6 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing adult contemporary and travel music. Radio Travel is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Hits

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radio is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Hits / News

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Pop

Love Radio 90.7 FM Love Radio 90.7 FM

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long time research, on Love Radio 90.7 FM is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Pop

Available on Google Play

FACEBOOK