Radio LangsungStasiun RadioKosovo▷Radio Fontana

Radio Fontana Dengarkan Radio

Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u rritur nga viti në vit,për të mbërri ne 10 punëtorë e bashkëpunëtorë sa kemi aktualisht. Rrita e Radio Fontanës është e lidhur, para së gjithash, me Ndermarrjen Tregtare Sherbyese,gjegjësisht me Librarinë “Meshari“ Kjo Radio prestigjioze dhe konkurente ne tregun mediatik të Kosovës ështe në sherbim të degjuesve plot 24 orë,7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit. Radio Fontana adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Radio wicara / Berita


Radio Fontana
0/5 berdasarkan 0 Suara

Stasiun Serupa

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Radio wicara / Musik Islami

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Musik dansa

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Top 40

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Rock alternatif

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Hits

Available on Google Play

FACEBOOK
Anda mendengarkan