Radio Udhëzimi У прямому ефірі

Radio Udhëzimi

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio ju prezantoj: Kur'anin, ligjëratat islame, Ilahi, Shows Direct etj .... Radio Udhëzimi радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Місцева музика / Ісламська музика


Radio Udhëzimi
0/5 на основі 0 голосів

Подібні Станції

Radio 7 Albania Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një Radio 7 Albania радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Топ 40

Tirana Jazz Radio Tirana Jazz Radio

Tirana had very little if no connection at all with the jazz music – until after 1990s - when the sounds of this Tirana Jazz Radio радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Джаз

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1 радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Ток-радіо

Radio Lindja Radio Lindja

Radio lindja është një stacion në internet me bazë në internet radio që transmeton hitet holandez dhe muzikë valle. Radio Lindja радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Танцювальна музика

Radio Emanuel Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit Radio Emanuel радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Ток-радіо

Available on Google Play

FACEBOOK