0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Dukagjini Radio Dukagjini

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të Radio Dukagjini egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Radio DJ 96.1 FM Radio DJ 96.1 FM

Formerly known as Radio Dee Jay. Radio DJ 96,1 is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing DJ Mix Dance Radio DJ 96.1 FM egy sugárzott rádióállomás Albánia, Tanc zene formátumban sugárzott

Radio Emanuel Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit Radio Emanuel egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió formátumban sugárzott

Radio Shqip Radio Shqip

Muzikë e zgjedhur shqiptare. Radio Shqip FM transmeton muzikë të perzgjedhur shqiptare. Radio Shqip egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hits formátumban sugárzott

Radio 1 Radio 1

Radio 1 (93.2 FM) is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing education and religious format. Radio 1 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK