Radio Dardania Canlı dinle

Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të transmetojë të vitit 2004 dhe është një stacion internetit kombëtar që transmeton në të gjithë territorin internetit. Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një radio shqip modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare. Programet janë muzik shqip dinamike pop, rnb, tallava, vajtuse, hiphop. Ne gjithashtu ofrojmë një Chat me kamer dhe mikrofon për të komunikuar me shokët tuaj. Këngët e Fundit (muzik video klip ne YouTube) mund të na me shiko. Radio Dardania, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik / Dünya müziği


Radio Dardania
4.5/5 4 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

MCN Radio MCN Radio

MCN Radio FM 103.1 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing a mix of Albanian Contemporary and MCN Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Hits

Radio Lushnja Radio Lushnja

Radio Lushnja 95.5 FM is a broadcast radio station from Lushnje, Albania, providing variety music format. Radio Lushnja, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Çeşitli müzik

Radio Klea Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe Radio Klea, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Talk radyo

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik / Dünya müziği

Available on Google Play

FACEBOOK