Živé rádioRozhlasové staniceAlbánie ▷ Radio Dardania

Radio Dardania živě rádio

Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të transmetojë të vitit 2004 dhe është një stacion internetit kombëtar që transmeton në të gjithë territorin internetit. Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një radio shqip modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare. Programet janë muzik shqip dinamike pop, rnb, tallava, vajtuse, hiphop. Ne gjithashtu ofrojmë një Chat me kamer dhe mikrofon për të komunikuar me shokët tuaj. Këngët e Fundit (muzik video klip ne YouTube) mund të na me shiko. Radio Dardania, Albánie, vysílaná ve formátu Místní hudba / Světová


Radio Dardania
Radio Dardania
4.5/5 na základě 4 hlasů

Podobné stanice

Divan Radio Divan Radio

Divan Radio is one of the best online stations in Tirana, Albania. Founded in 2008, Divan streams world music, pop, Divan Radio , Albánie, vysílaná ve formátu House / Top 40 / Elektronická / Pop

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania, Albánie, vysílaná ve formátu Místní hudba / Světová

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radio, Albánie, vysílaná ve formátu Hity / Zprávy

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM, Albánie, vysílaná ve formátu Pop

Albania Love Radio Albania Love Radio

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long time research, on Albania Love Radio, Albánie, vysílaná ve formátu Ballady

Available on Google Play

FACEBOOK
Poslouchal jsi