Radio Star Canlı dinle

Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа во Скопје и Mинхен каде се реализира нашата програма. Radio Star, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Hits / Rock

4.5/5 4 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Stil Radio Stil Radio

Stil Radio - Balkanska Narodna Muzika. Stil Radio, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Radio Star Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема Radio Star, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Hits / Rock

Radio 105 Radio 105

адио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е Radio 105, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Радио Роса 98,1 fm Радио Роса 98,1 fm

Радио роса е единствено радио по својот формат кое повеќе од 25 години непречено емитува 100% македонска народна музика Радио Роса 98,1 fm, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik / Dünya müziği

Folk Radio 106.5 FM Folk Radio 106.5 FM

Folk Radio began work on 31st December, 1993 and is one of the first private radio stations in Skopje. Folk Radio 106.5 FM, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Dünya müziği / Pop Müzik

Available on Google Play

FACEBOOK