Radio Star Listen live

Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа во Скопје и Mинхен каде се реализира нашата програма. Radio Star is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format Pop / Hits / Rock

4.5/5 based on 4 Votes

Listen online to Radio Star on Pea.fm App

Similar Stations

Радио Бубамара Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој Радио Бубамара is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format Top 40 / Pop

Radio Star Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема Radio Star is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format Pop / Hits / Rock

Folk Radio 106.5 FM Folk Radio 106.5 FM

Folk Radio began work on 31st December, 1993 and is one of the first private radio stations in Skopje. Folk Radio 106.5 FM is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format World / Pop

Радио Холидеј Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од Радио Холидеј is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format Pop

Estrada radio Estrada radio

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна Во Estrada radio is a broadcast radio station in Macedonia, broadcast in format Pop

Available on Google Play

FACEBOOK