Rádio ao vivoEstações de radioMacedónia▷Радио Холидеј

Радио Холидеј Ouvir em directo

Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука, 24 години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп. Радио Холидеј é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop


Радио Холидеј
4.5/5 baseado em 4 Votos

Estações similares

Estrada radio Estrada radio

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна Во Estrada radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Radio Star Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема Radio Star é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop / Hits / Rock

Радио Роса 98,1 fm Радио Роса 98,1 fm

Радио роса е единствено радио по својот формат кое повеќе од 25 години непречено емитува 100% македонска народна музика Радио Роса 98,1 fm é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música local / Mundo

Радио Холидеј Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од Радио Холидеј é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Kanal 103 Kanal 103

Music Radio - Kanal 103 is the only alternative (non-commercial) radio station in Macedonia which have achieved a cult Kanal 103 é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Available on Google Play

FACEBOOK