Élő rádió adásRádió állomásokMacedónia▷Радио Холидеј

Радио Холидеј Hallgassa élőben

Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука, 24 години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп. Радио Холидеј egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott


Радио Холидеј
4.5/5 alapján 4 szavazat

Hasonló állomások

Експрес Pадио 101,1 фм Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес радио е сместено во самиот центар на градот спроти зградата на Општина Струмица. Линковски сме поврзани со Експрес Pадио 101,1 фм egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott

Antenna 5 Radio Antenna 5 Radio

Antenna 5 Бр.1 хит радио станица, 95.5 FM Скопје, Македонија. Antenna 5 Radio egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Ballada / Tanc zene formátumban sugárzott

Kanal 103 Kanal 103

Music Radio - Kanal 103 is the only alternative (non-commercial) radio station in Macedonia which have achieved a cult Kanal 103 egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott

Радио Бубамара Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој Радио Бубамара egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Top 40 / Popzene formátumban sugárzott

Radio 105 Radio 105

адио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е Radio 105 egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK
Te hallgattál