Top Gold Dengarkan Radio

Top Gold

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite. Top Gold adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Oldies


Top Gold
4.5/5 berdasarkan 4 Suara

Stasiun Serupa

Radio Devolli Radio Devolli

Radio Devolli filloi transmetimin e saj on air me 10 Korik 2011.Radio Devolli do trasmetoje 24 Ore ne dite muziken me Radio Devolli adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Musik pop

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Musik Lokal / Musik dunia

Radio Kontakt Shqipëri Radio Kontakt Shqipëri

Radio Kontakt is the first commercial Albanian radio station. Radio Kontakt Shqipëri adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Top 40

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2 adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Musik pop

Radio Marimanga Radio Marimanga

Radio Marimanga radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa frym. Radio e cila sben Radio Marimanga adalah stasiun radio siaran di Albania, disiarkan dalam format Musik Lokal

Available on Google Play

FACEBOOK
Anda mendengarkan