Kosovo

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM
 • Kosovo

 • Uutiset

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në92.1 Capital FM, Kosovo, lähetetty muodossa Uutiset

Glam Radio Glam Radio
 • Kosovo

 • Paikallista musiikkia

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjiniaGlam Radio, Kosovo, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe
 • Kosovo

 • Hits

Your new number One Choice. The city's voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio nëGlam Radio - Cafe, Kosovo, lähetetty muodossa Hits

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold
 • Kosovo

 • Oldies

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin eGlam Radio - Gold, Kosovo, lähetetty muodossa Oldies

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë
 • Kosovo

 • Vaihtoehtorock

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internetRadio Alba Klinë, Kosovo, lähetetty muodossa Vaihtoehtorock

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove
 • Kosovo

 • Tanssimusiikki

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është njëRadio Club FM Kosove, Kosovo, lähetetty muodossa Tanssimusiikki

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7
 • Kosovo

 • Rock/ Hard rock

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisëRadio Dukagini 99.7, Kosovo, lähetetty muodossa Rock/ Hard rock

Radio Fontana Radio Fontana
 • Kosovo

 • Talk Radio/ Uutiset

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke uRadio Fontana, Kosovo, lähetetty muodossa Talk Radio/ Uutiset

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM
 • Kosovo

 • Paikallista musiikkia/ Popmusiikki

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio uRadio Gora 106.3 FM, Kosovo, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia/ Popmusiikki

Radio GoraChat Radio GoraChat
 • Kosovo

 • Paikallista musiikkia

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije.Radio GoraChat, Kosovo, lähetetty muodossa Paikallista musiikkia


Available on Google Play

FACEBOOK