Radio 7 Albania Hallgassa élőben

Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi. Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë. Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë. Radio 7 Albania egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 formátumban sugárzott


Radio 7 Albania
4.5/5 alapján 4 szavazat

Hasonló állomások

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Albania Love Radio Albania Love Radio

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long time research, on Albania Love Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Ballada formátumban sugárzott

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music format. Radio Tirana 3 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Dashuria Radio Dashuria

Radio Dashuria is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing adult contemporary, top 40 pop and rock music Radio Dashuria egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 formátumban sugárzott

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK