Radio Rinia 98.4 FM الاستماع العيش

Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të ekipit, edhe një dritare të re mediale-radiorinia. Tash, kur e përmbledhim punën 21 vjeçare të Radio RINI-së, me kënaqësi konstatojmë se ia dolëm. Radio Rinia 98.4 FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق ضرب


Radio Rinia 98.4 FM
0/5 بناء على 0 أصوات

محطات مماثلة

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى الروك / هارد روك

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق أخبار

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق افضل 40

Available on Google Play

FACEBOOK