Radio na żywoStacje radioweAlbania▷Alfa e Omega Radio

Alfa e Omega Radio Słuchaj na żywo

Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July 1999 in Tirana, Albania. The objective of the radio is to spread the Word of God through many programs and chosen songs, to help the listeners understand that they need Jesus as their personal Savior. At the same time, the radio aimsto increase and reinforce the faith of all believers in their walk with the Lord. We invite you to listen it every day to find encouragement, peace, love and joy through our programs. Alfa e Omega Radio z Albania, nadawany w formacie Talk radio

0/5 na podstawie 0 głosów

Podobne stacje

Burimi Jetes Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Burimi Jetes z Albania, nadawany w formacie Talk radio / Muzyka pop

Radio Devolli Radio Devolli

Radio Devolli filloi transmetimin e saj on air me 10 Korik 2011.Radio Devolli do trasmetoje 24 Ore ne dite muziken me Radio Devolli z Albania, nadawany w formacie Muzyka pop

Alfa dhe Omega Radio Alfa dhe Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa dhe Omega Radio z Albania, nadawany w formacie Muzyka pop

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli z Albania, nadawany w formacie Muzyka pop

Radio Zeri Radio Zeri

Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për Radio Zeri z Albania, nadawany w formacie Muzyka pop

Available on Google Play

FACEBOOK