Radio luisterenRadiozendersAlbanië▷Alfa e Omega Radio

Alfa e Omega Radio Luister live

Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July 1999 in Tirana, Albania. The objective of the radio is to spread the Word of God through many programs and chosen songs, to help the listeners understand that they need Jesus as their personal Savior. At the same time, the radio aimsto increase and reinforce the faith of all believers in their walk with the Lord. We invite you to listen it every day to find encouragement, peace, love and joy through our programs. Alfa e Omega Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Praatradio

0/5 op basis van 0 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Tirana Klasik Radio Tirana Klasik

Radio Tirana Klasik 101.2 FM nisi transmetimet me 18 Maj 2017, e para dhe e vetmja e llojit te saj, ne historine e Radio Tirana Klasik een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Klassieke muziek

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Christelijke muziek

Radio Tirana International Radio Tirana International

Public radio of Tirana. Music, Information, Talk. Radio Televizioni Shqiptar (English: Albanian Radio and Television – Radio Tirana International een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Hit

Radio Devolli Radio Devolli

Radio Devolli filloi transmetimin e saj on air me 10 Korik 2011.Radio Devolli do trasmetoje 24 Ore ne dite muziken me Radio Devolli een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Available on Google Play

FACEBOOK