Élő rádió adásRádió állomásokMacedónia▷Радио Роса 98,1 fm

Радио Роса 98,1 fm Hallgassa élőben

Радио Роса 98,1 fm

Радио роса е единствено радио по својот формат кое повеќе од 25 години непречено емитува 100% македонска народна музика и поради тоа се вбројува во топ 5 радиостаници во Македонија. Радио Роса 98,1 fm egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott


Радио Роса 98,1 fm
4.5/5 alapján 4 szavazat

Hasonló állomások

Super radio Super radio

Super Radio za super slusateli Super radio egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Star Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема Radio Star egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene / Hits / Rock formátumban sugárzott

Estrada radio Estrada radio

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна Во Estrada radio egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott

Kanal 103 Kanal 103

Music Radio - Kanal 103 is the only alternative (non-commercial) radio station in Macedonia which have achieved a cult Kanal 103 egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Popzene formátumban sugárzott

Радио Бубамара Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој Радио Бубамара egy sugárzott rádióállomás Macedónia, Top 40 / Popzene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK
Te hallgattál