LS Radio Listen live

LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata dëgjues që e kanë marrë sot. Pasi të vendosni në LS Radio ju do të keni vetëm llojin e ftohjes që do të mbani mend për një kohë shumë të gjatë. LS Radio is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Hits


LS Radio
0/5 based on 0 Votes

Listen online to LS Radio on Pea.fm App

Similar Stations

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Pop

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Local Music

City Radio Albania City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë City Radio Albania is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Top 40 / Electro

Radio Logos 94.2 FM Radio Logos 94.2 FM

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Radio Logos 94.2 FM is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Talk / Christian Music

Alfa e Omega Radio Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa e Omega Radio is a broadcast radio station in Albania, broadcast in format Talk

Available on Google Play

FACEBOOK