Club FM Canlı dinle

Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri.
Që në fillim krijoji një ndjekje besnike nga audienca që kërkonte një përzgjdhje më të mirë të hiteve muzikore. Me qendër në Tiranë, në Rogner Hotel Tirana, Radio Club FM u bë në vite shtëpia radiofonike e shumë prej zërave më të shquar të radios shqiptare.
Nga Shkurti i vitit 2018, Club FM fitoi garën për të qënë RADIO KOMBETARE. Me frekuenca në të gjithëShqipërinë Club FM vijon edhe sot traditën.
Marrëdhënia jonë me publikun ndërtohet mbi pasionin për t’i ofruar dëgjuesit muzikën më të mirë dhe programacionin më argëtues. Ne ndërtojmë sot programe gjithmonë e më ndërvepruese me publikun, dhe marrim qindra mesazhe çdo ditë nga dëgjuesit tanë besnikë. Radio Club FM është në një proces të vazhdueshëm rritjeje dhe ndryshimi.

Club FM, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Elektro


Club FM
4.5/5 4 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Radio Emanuel Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit Radio Emanuel, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Talk radyo

Alfa dhe Omega Radio Alfa dhe Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa dhe Omega Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Asansör müziği

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Radio Dedi24 Radio Dedi24

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Available on Google Play

FACEBOOK