Radio Emigranti Canlı dinle

Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë RadioEmigranti : të krijojë disa momente çlodhëse për emigrantët shqiptarë kudo që janë. Radio Emigranti, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik / Dünya müziği


Radio Emigranti
4.5/5 4 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik / Dünya müziği

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Hits / Haberler

Radio Marimanga Radio Marimanga

Radio Marimanga radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa frym. Radio e cila sben Radio Marimanga, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Radio Positive Gold FM Radio Positive Gold FM

Where the GOOD music lives!Positive Gold radio brings the best of music from last 50 years especially focused on the Radio Positive Gold FM, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Top 40

Available on Google Play

FACEBOOK