City Radio Albania Canlı dinle

City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA! City Radio Albania, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Top 40 / Elektro


City Radio Albania
4.5/5 4 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Kiss Albania Radio Kiss Albania Radio

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te Kiss Albania Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur House Müzik / Dans müziği

Radio Emanuel Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit Radio Emanuel, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Talk radyo

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music format. Radio Tirana 3, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Yerel müzik

Club FM Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Club FM, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Elektro

City FM City FM

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden Music, Canzone Italiana, City FM, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Hits / Spor

Available on Google Play

FACEBOOK