Radio luisterenRadiozendersAlbanië ▷ Alfa dhe Omega Radio

Alfa dhe Omega Radio Luister live

Alfa dhe Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July 1999 inTirana, Albania. The objective of the radio is to spread the Word ofGod through many programs and chosen songs, to help the listeners understandthat they need Jesus as their personal Savior. At the same time, the radio aimsto increase and reinforce the faith of all believers in their walk with theLord. We invite you to listen it every day to find encouragement, peace, loveand joy through our programs. Alfa dhe Omega Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek


Alfa dhe Omega Radio
Alfa dhe Omega Radio
4.5/5 op basis van 4 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Radio Liria Radio Liria

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe Radio Liria een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Nieuws

Radio Vati Radio Vati

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të Radio Vati een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

LS Radio LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata LS Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Hit

Divan Radio Divan Radio

Divan Radio began broadcasting online in 2008. Divan broadcasts world music, pop, dance, house and electronic music at Divan Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek / Hit / Dance music

Available on Google Play

FACEBOOK
Je luisterde