City Radio Albania 인라이브 듣기

City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA! City Radio Albania는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 톱 40 / 전자 음악 형식으로 방송


City Radio Albania
4.5/5 에 따라 4 투표

유사한 역

Prive Radio Prive Radio

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find “that Prive Radio는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 톱 40 / 전자 음악 / 팝 음악 형식으로 방송

Radio DJ 96.1 FM Radio DJ 96.1 FM

Formerly known as Radio Dee Jay. Radio DJ 96,1 is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing DJ Mix Dance Radio DJ 96.1 FM는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 댄스 음악 형식으로 방송

Radio Dedi24 Radio Dedi24

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Radio Hasi Thate Radio Hasi Thate

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në Radio Hasi Thate는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Ahireti Radio Ahireti

E-Selamu Alejkum Radio Ahireti Radio Islame Ne Gjuhen Shqipe Radio Ahireti는 알바니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 이슬람음악 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK