Radio Emigranti ライブストリーム

Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë RadioEmigranti : të krijojë disa momente çlodhëse për emigrantët shqiptarë kudo që janë. Radio Emigrantiは アルバニアの放送ラジオ局です、地元の音楽 / ワールドミュージック形式で放送


Radio Emigranti
4.5/5 票に基づく 4

同様の駅

Privé Radio Privé Radio

Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find that music you want inside you. Privé Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、ダンスミュージック形式で放送

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、イージーリスニング形式で放送

Radio Shipkovica Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në Radio Shipkovicaは アルバニアの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック / ニュース形式で放送

Loti Vu Radio Loti Vu Radio

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore të Radio Loti Vu. Ky Loti Vu Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック形式で放送

Top Gold Top Gold

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me Top Goldは アルバニアの放送ラジオ局です、オールディーズ形式で放送

Available on Google Play

FACEBOOK
あなたが聞いた